3D modellezés, animáció > Modellezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: 3D modellezés, animáció > 6 weboldal. Kategória leírása: 3D modellezés, animáció, 3D látványtervezés.
Szponzorált linkek
3D Studio Max - modellező program
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_Studio_Max

A 3D Studio Max (melyet néha 3DS Max-nek, 3DS MAX-nek, 3ds Max-nek, 3ds MAX-nek vagy egyszerűen csak MAX-nek hívnak) egy 3 dimenziós modellező és animációs program, fejlesztője az Autodesk Media and Entertainment divíziója (korábban a divízió neve Discreet Logic, még korábban Kinetix volt). A MAX – gyakorlatilag – a jogutódja a 3D Studio for DOS-nak, de már Win32 platformon.

3D Studio Max - modellező program
3D modellezés - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_modellez%C3%A9s

A háromdimenziós számítógépes grafikában a 3D modellezés az a folyamat, amely matematikailag ábrázol tetszőleges háromdimenziós objektumot. A végeredményt 3D modellnek nevezzük. Ezt használni lehet kétdimenziós képként a renderelésnek nevezett eljárás segítségével, vagy lehet vele szimulálni fizikai jelenségeket is. Ezen kívül a modellt fizikailag is el lehet készíteni a megfelelő háromdimenziós nyomtató eszközökkel. A modellek lehetnek automatikusan generáltak, vagy manuálisan készítettek.

3D modellezés - Wikipédia
3D modellezés - techline.hu
http://techline.hu/cimke/3D+modellez%C3%A9s

A Techline.hu a HVG techszájtja. A legfrissebb kütyük, ingyenes szoftverek, programleírások, hírek, cikkek, információk.

3D modellezés - techline.hu
Rhinoceros 3D szoftver
http://www.digit.hu/3d/3d-modellezes.html

A Rhinoceros egy új 3-D szabad-formájú tervezőeszköz. Kezdje akár egy vázlattal, rajzzal, megfogható modellel vagy csak egy ötlettel - a Rhinoceros rendelkezik a megfelelő eszközökkel a pontos modellezéshez. Az így készült modell alkalmas renderelés, animáció, rajzolás, mérnöki tervezés, analízis és gyártás céljaira.

Rhinoceros 3D szoftver
3D modellezés iskolája
http://www.kigyosjanos.hu/

Ezen weboldal fő célja, hogy megismertesse a látogatót a számítógépes 3d modellezéssel. Az oldalon található leckék, illetve a fórumozó közösség lesznek ebben a látogató segítségére.

3D modellezés iskolája
Aurora Visuals | Látványterv | 3D Animáció
http://auroraviz.com/hu/Latvanyterv.html

Az Aurora Visuals professzionális építészeti vizualizáció, valamint 3D látványtervek készítésére szakosodott budapesti cég. Fő profilunk fotórealisztikus termék és építészeti vizualizációk renderelése, amelyet saját gépparkunk tesz lehetővé.

Aurora Visuals | Látványterv | 3D Animáció
Hirdetések
Oldal leírása
modellezes.wyw.hu: Modellezés katalógus. Modellező szervezetek, modellezőbolt. Repülőmodellezés, autómodell, vasútmodell, rcmodell, papírmakett, modellező versenyek, szerszámok, eszközök.
Gyűjteményünkben 245 válogatott modellezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 245 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21296