3D modellezés, animáció > Modellezés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: 3D modellezés, animáció > 6 weboldal. Kategória leírása: 3D modellezés, animáció, 3D látványtervezés.

modellezes.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

3D Studio Max - modellező program
3D Studio Max - modellező program
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_Studio_Max

A 3D Studio Max (melyet néha 3DS Max-nek, 3DS MAX-nek, 3ds Max-nek, 3ds MAX-nek vagy egyszerűen csak MAX-nek hívnak) egy 3 dimenziós modellező és animációs program, fejlesztője az Autodesk Media and Entertainment divíziója (korábban a divízió neve Discreet Logic, még korábban Kinetix volt). A MAX – gyakorlatilag – a jogutódja a 3D Studio for DOS-nak, de már Win32 platformon.

hu.wikipedia.org
3D modellezés - Wikipédia
3D modellezés - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_modellez%C3%A9s

A háromdimenziós számítógépes grafikában a 3D modellezés az a folyamat, amely matematikailag ábrázol tetszőleges háromdimenziós objektumot. A végeredményt 3D modellnek nevezzük. Ezt használni lehet kétdimenziós képként a renderelésnek nevezett eljárás segítségével, vagy lehet vele szimulálni fizikai jelenségeket is. Ezen kívül a modellt fizikailag is el lehet készíteni a megfelelő háromdimenziós nyomtató eszközökkel. A modellek lehetnek automatikusan generáltak, vagy manuálisan készítettek.

hu.wikipedia.org
3D modellezés - techline.hu
3D modellezés - techline.hu
http://techline.hu/cimke/3D+modellez%C3%A9s

A Techline.hu a HVG techszájtja. A legfrissebb kütyük, ingyenes szoftverek, programleírások, hírek, cikkek, információk.

techline.hu
Rhinoceros 3D szoftver
Rhinoceros 3D szoftver
http://www.digit.hu/3d/3d-modellezes.html

A Rhinoceros egy új 3-D szabad-formájú tervezőeszköz. Kezdje akár egy vázlattal, rajzzal, megfogható modellel vagy csak egy ötlettel - a Rhinoceros rendelkezik a megfelelő eszközökkel a pontos modellezéshez. Az így készült modell alkalmas renderelés, animáció, rajzolás, mérnöki tervezés, analízis és gyártás céljaira.

www.digit.hu
3D modellezés iskolája
3D modellezés iskolája
http://www.kigyosjanos.hu/

Ezen weboldal fő célja, hogy megismertesse a látogatót a számítógépes 3d modellezéssel. Az oldalon található leckék, illetve a fórumozó közösség lesznek ebben a látogató segítségére.

www.kigyosjanos.hu
Aurora Visuals | Látványterv | 3D Animáció
Aurora Visuals | Látványterv | 3D Animáció
http://auroraviz.com/hu/Latvanyterv.html

Az Aurora Visuals professzionális építészeti vizualizáció, valamint 3D látványtervek készítésére szakosodott budapesti cég. Fő profilunk fotórealisztikus termék és építészeti vizualizációk renderelése, amelyet saját gépparkunk tesz lehetővé.

auroraviz.com
Oldal leírása
modellezes.wyw.hu: Modellezés katalógus. Modellező szervezetek, modellezőbolt. Repülőmodellezés, autómodell, vasútmodell, rcmodell, papírmakett, modellező versenyek, szerszámok, eszközök.
Gyűjteményünkben 244 válogatott modellezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 244 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20981