Épületmodell, épületmakett > Modellezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Épületmodell, épületmakett > 17 weboldal. Kategória leírása: Fa épületmodell, virtuális építőmodellek, építőmakett.
Szponzorált linkek
Modellab
http://www.modellab.hu/

Az Iparművészeti Egyetemen szerzett diplomával kezdtük el makettépítő tevékenységünket 1996-ban. Ügyfeleink főleg ismerős építészek voltak, kezdetben a makettek papírból és kézzel készültek. Ma az ingatlanpiac minden területéről akad megbízónk, a családi ház építtetőjétől a milliárdos befektetőig, de nagy kedvvel segítünk fiatal építészhallgatóknak is.

Modellab
Kossa Maket
http://www.kossa.hu/

Épületmakett, társasház, gyártelep, jármű makettek gyártása.

Kossa Maket
Kotamodell.hu
http://www.kotamodell.hu/

Más épületmodellező kollégákkal együttműködve részt vettem több nagy volumenű modell elkészítésében is, mint például a Millenniumi Városrész vagy a dunaújvárosi autópálya-híd modellje.

Kotamodell.hu
Modellart
http://www.modellart.hu/

1989. december. 31-én alakultunk, 25 professzionális modellezővel, az akkor megszűnőben levő 40 éves múlttal rendelkező Képzőművészeti Kivitelező Vállalat modellező üzeméből.

Modellart
Épületmakett készítés
http://pezoltan.uw.hu/

A maketteket kartonokból készítem, a színt természetesen a Megbízó határozza meg.

Épületmakett készítés
Középkori Városmakett
http://kiralyiseta.szekesfehervar.hu/index.php?pg=page_50192

A Középkori Székesfehérvár Makettjének telepítése a Rózsakert háromszög alakú területének északi részére kerül. A makett elhelyezkedése megfelel a valódi égtájaknak, tehát ugyanúgy van tájolva, mint a valóságban a város. Az épületek méretaránya 1:12,5 m, mely nem teszi lehetővé, hogy a korabeli utcákra be lehessen menni (ahhoz sokkal nagyobb méretarányban kellett volna tervezni, melyhez nem állt rendelkezésre elegendő terület)

Középkori Városmakett
Virtuális épületek
http://www.balkon.hu/2005/02hova.html

A kiállításon háromféle tárgy volt látható: a hosszúkás terem hátsó, keskeny fala elõtt egy nagyalakú, súlyosnak tűnõ, patinazöld és hornyolt „faldarab”, baloldalt az ablaknyílásokban nagyalakú fényképek arról a kapuzatról, amelynek az említett tárgy a „része”, a jobboldali, hosszú és a bejáratnál induló, a zöldpatinás tárggyal szemben álló keskeny falon pedig rajzok és 3D-s, számítógép gerjesztette épület-alakzatok lenyomatai függtek

Virtuális épületek
Limes Model
http://www.limesmodel.hu

Profi épületmodellező vállalkozás, egyedi termékfejlesztésű szemlélet, mindig a terv lényegét kihangsúlyozó arculat, technológia alkalmazása.

Limes Model
100 szoba - 100 makett
http://www.proidea.hu/rendezveny-2/epiteszeti-modell-fesztival-807.shtml

A KÉK - Kortárs Építészeti Központ 2008. november 7-9-ig Budapesten rendezi meg "100 szoba - 100 makett" címmel az I. Nemzetközi Építészeti Makett Feszivált. A szimpóziummal, városi sétákkal és világhírű építészek előadásaival egybekötött, nagyszabású építészeti makett kiállításnak hagyományteremtő szerepet szánnak, így a tervek szerint kétévente megrendezésre kerülő fesztivál mindig más tematika köré rendeződik majd.

100 szoba - 100 makett
Hubertus Viessmann Bt
http://gportal.hu/gindex.php?pg=7510430

Exkluzív kinálat gyüjtőknek, limitált modellek! Hubertus Viessmann Bt.

Hubertus Viessmann Bt
Építészet
http://www.hg.hu/cikk/epiteszet/2298-na-akkor-csovaz

Az építészeti, vagy design témájú kiállítások esetében ugyanis az épület makettek, bútorok, illetve azok megjelenítési formája, tematizálása külön hangsúlyt kap, hiszen a tárgyak, már csak funkciójuk okán is, leginkább saját környezetükben érvényesülhetnek igazán, vagyis a múzeum kiállítóterében sajátos vizuális feldolgozást kívánnak.

Építészet
ZOA 3D Modellezés Látványterv Animáció
http://www.zoa.hu

A ZOA tervezéssel, 3D látványtervezéssel és ipari vizualizációval foglalkozó építész / látványtervező iroda Budapesten. Több mint 12 éve készítünk állóképeket, animációkat és kreatív alkalmazásokat a magyar és az európai piac számára. Iroda-, lakó- és vegyes funkciójú fejlesztések, ipari alkalmazások teljeskörű külső és belső vizualizációját megvalósítjuk. Terveinket, látványterveinket folyamatos konzultáció mellett készítjük, hogy mindig a legmegfelelőbb eredmény születhessen meg.

ZOA 3D Modellezés Látványterv Animáció
Építészeti Látványtervezés
http://www.design3d.hu

Látványterveinkkel segítünk abban, hogy realisztikusan megjelenítsük az elképzeléseit, legyen szó akár egy nagyszabású építőipari beruházásról, egy családi házról vagy akár egy termék prototípusáról. Látványterveink segítenek a döntésben, hogy az addig csak tervrajzokon létező dolgokat milyen formai módosításokkal és színverzióban valósítsa meg, valamint segítünk a gyors és hatékony értékesítésben.

Építészeti Látványtervezés
Majkettek
http://www.rajk.hu/makettek2.html

Szükséges-e, hogy egy építészeti modell miniatürizált módon, hűen leképezze a majdan megszülető építészeti mű minden részletét?

Majkettek
Magyar makett
http://volksgruppen.orf.at/magyarok/aktualis/stories/83839/

Az elmúlt héten avatták fel a Magyarországot szimbolizáló makettet, a Széchenyi fürdő 1:25 arányban kicsinyített mását Brüsszelben a Mini Európa parkban, ahol valamennyi európai uniós tagország egy vagy több nevezetes épületének makettje látható.

Magyar makett
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
modellezes.wyw.hu: Modellezés katalógus. Modellező szervezetek, modellezőbolt. Repülőmodellezés, autómodell, vasútmodell, rcmodell, papírmakett, modellező versenyek, szerszámok, eszközök.
Gyűjteményünkben 245 válogatott modellezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 245 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21296