Magyarországi portálok > Modellezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magyarországi portálok > 12 weboldal. Kategória leírása: Jelentősebb és fontosabb magyar nyelvű modellező oldalak.
Szponzorált linkek
smodell
http://smodell.atw.hu/

A repülõ modellezéssel kapcsolatossan is nagyon nagyon sok információt rejt a net,megpróbálom a lehetoségeimhez mérten összegyüjteni és megosztani veletek saját ill. innen onnan meg szerzett tapasztalataimat (okat) tanulságokat és természetessen a tényeket amikkel minden kezdõ modellezõnek tisztában kell lennie.Mindezt azért hogy kis hazánkban gyarapítsuk ennek a tábornak a létszámát és mindenki örömét lelje e nagyszerü hobbiban!! Jó szórakozást és sok sikert kivánok minden vállalkozó kedvü kezdõnek és vendégemnek!!

smodell
salling.hu
http://www.sailing.hu/cikkek/vitorlazas_turazas/rc_vitorlazas/modell_bajnoks ...

A modellhajózás fő szervezete a világon, a Naviga. Ez az összes hajómodellezési formát (motorcsónak, klasszikus hajók, stb) magába foglalja. Ezen belül természetesen a rádió távirányítású vitorlázást is. Emellett működik a Nemzetközi Vitorlás Szövetségen belül egy rádiótávirányítású tagozat. Ez a két szervezet gyakorlatilag egymás mellett rendezi meg a világbajnokságait. Hajóosztályaik árnyalatnyi különbségekkel rendelkeznek.

salling.hu
Cessna rc repülőmodellem
http://www.tportal.hu/cessna

Ez egy "Dynam Cessna Brushless Tuning komplett RTF szett". Amikor megvettem összesen 45.000 Ft-ot hagytam ott a boltba. (tartalék aksi, szimulátor kábel, tartalék légcsavarok, ragasztó). Elvileg 3-400 méter a hatótávolság egy bivaly brushless motor van benne, irányítása magassági, oldalkormány, csűrő, motor.

Cessna rc repülőmodellem
Retró
http://retromodell.modellauto.hu/

Nagy választék, gyors szállítás! Szocautók; Régi játékok; Hatalmas választék; Korrekt árak; Éjjel-nappal ...

Retró
iparimodellkeszítes.hu
http://www.iparimodellkeszites.hu/

Hihetetlen, de igaz, hogy a mai - számítógépekkel zsúfolt - világban még mindig nagy szerepet játszanak a makettek. Ezek az impozáns modellek jobban felkeltik a befektetők és laikusok érdeklődését egyaránt, mint egy-egy realisztikus számítógépes terv. Sokszor a kivitelezésben is segít a kézzel fogható makett. Minél nagyobb, bonyolultabb, átláthatatlanabb egy-egy kiviteli terv, annál fontosabb, hogy makett készüljön. És természetesen nem elhanyagolható a makettben rejlő reklámlehetőség sem.

iparimodellkeszítes.hu
Mátyásföldi Modellreptér
http://mmbk.hu/

Ezen az oldalon hasznos információk találhatók a szakosztály működéséről, fontosabb eseményeiről, híreiről

Mátyásföldi Modellreptér
Szentpéteri László oldala
http://www.szenya.eoldal.hu/

A modellezést az Ezüstnyíl Modellező Klubban kezdtem Pápán. Utána a Herendi Porcelán gyárban folytattam a modellezést, jelen pillanatban is itt látok el Elnök helyettesi feladatot.

Szentpéteri László oldala
Eiffel-torony gyufából
http://eiffel.fw.hu/

Már gyerekkorom óta érdekelt ez az építmény. A mérnöki munka egyik nagy csodájának tartom mind a mai napig. Persze ma már vannak nagyobb, szebb építmények, de nekem az Eiffel-torony a legszebb, legizgalmasabb. Az egészben a könnyedsége a legjobb, nagyon tetszik ahogy kialakították a szerkezet.

Eiffel-torony gyufából
mojaho.hu
http://www.mojaho.hu/statikus/K_Baranyai_08.htm

Hagyományos kiállításunk a családok kedvelt programja. Minden tavasszal megújul látogatóink érdeklődése a modellezés, makettezés, játék, kreatív- és más, szabadidős hobbik iránt.

mojaho.hu
körmend.hu - Modellezők
http://www.kormend.hu/?ugras=hirolvaso&hirszama=3464

A Körmendi Rendészeti Szakközépiskola országos határőrizeti múzeuma kiállítótermében a körmendi makett klub elnöke nyitotta meg azt a kiállítást, melyen még e hónap végéig a zalaegerszegi Apáczai Csere János Általános Művelődési Központ modell-makett szakkörének és a körmendi klub tagjainak munkája látható.

körmend.hu - Modellezők
Világkupa futamgyőzelmet arattak
http://bekesmegye.mconet.biz/gyula/gyula_vilagkupa_futamgyozelmet_arattak_a_ ...

Kijevben randevúztak a körrepülő modellezők Világkupa sorozatának résztvevői, ahol nagyszerű győzelmet és kitűnő helyezést értek el városunk két klubjának képviselői az igen erős és népes mezőnyben.

Világkupa futamgyőzelmet arattak
Világversenyeken a soproni modellezők
http://www.kisalfold.hu/sport/vilagversenyeken_a_soproni_modellezok_/1012539/

A modellezés évtizedek óta megyénk sikersportágai közé tartozik. Ebben az évben Európa- és világbajnokság szerepel a sportág programjában, amelyekre most a Soproni Modellező Klub versenyzői a magyar válogatott tagjaiként készülhetnek.

Világversenyeken a soproni modellezők
Hirdetések
Oldal leírása
modellezes.wyw.hu: Modellezés katalógus. Modellező szervezetek, modellezőbolt. Repülőmodellezés, autómodell, vasútmodell, rcmodell, papírmakett, modellező versenyek, szerszámok, eszközök.
Gyűjteményünkben 245 válogatott modellezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 245 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21296