Modellező klub > Modellezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Modellező klub > 12 weboldal. Kategória leírása: Hazánkban működő fontosabb modellező klubok.
Szponzorált linkek
Cavalloni Club
http://www.cavalloni.hu/

A modellező szakkör 1963. szeptemberében alakult az akkori Úttörőházban Ez a szakkör az alapja a mai egyesületnek.

Cavalloni Club
Műegyetemi Modellező Klub
http://bme-modell.fw.hu/

Az oldalon egyes funkciók és tartalmak regisztrációt követően, bejelentkezés után érhetők el.

Műegyetemi Modellező Klub
terepasztal.hu
http://www.terepasztal.shp.hu/hpc/web.php?a=terepasztal

A Baranyai János Vasútbarát és Modellező Klub Veresegyház honlapja.

terepasztal.hu
RC Off-Road Autómodellező Egyesület |
http://www.rcoffroad.hu/

Egyesületünk 2003 óta folytat közcélú tevékenységet az off-road modellezés területén és azóta Magyarország legismertebb off-road modellező csapatává váltunk. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a hazai off-road rajongóknak, valamint népszerűsítsük a hazai modell-terep autózást és összehozzunk egy jó társaságot, egy olyan csapatot, mely a szabadidő eltöltésének eme remek módját választja. Ha sikerült felkelteni az érdeklődésed, vagy szeretnéd megnézni élőben az autókat, javasoljuk, hogy látogass ki a legközelebbi találkozóra, tekintsd meg a MyModell oldalakat és a galériát, illetve a videókat.Egyesületünk 2003 óta folytat közcélú tevékenységet az off-road modellezés területén és azóta Magyarország legismertebb off-road modellező csapatává váltunk. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a hazai off-road rajongóknak, valamint népszerűsítsük a hazai modell-terep autózást és összehozzunk egy jó társaságot, egy olyan csapatot, mely a szabadidő eltöltésének eme remek módját választja.

RC Off-Road Autómodellező Egyesület |
Nagykőrösi Modellező Klub
http://nkmk.uw.hu/

1957 tavaszán a Ládagyár vezetőségének segítségével új modellező kör alakul 10-12 ládagyári fiatalrészvételével. Vezetőjük Karkus Gábor. Akkori modellezők : Harsányi József, Szűcs Sándo, Irházi Zoltán. Vitorlázó repülőmodelleket építenek. Nagy teljesítményű A/2-es modelljük a Holló II. edzés közben elszáll, amit nem is találnak meg. Később 2,5 és 5 cm3-es motorral a körrepülést is elkezdik. A/2-esben járási és megyei versenyeken vettek részt.

Nagykőrösi Modellező Klub
Debrecen Városi Modellező Klub
http://www.dvmk.hu/

A magyar modellezés történetének első szakasza 1909-től 1925-ig tartott. Ebben az időszakban általában a modellezők - néhány egyesülettől eltekintve – egyénileg dolgoztak. 1925-től a Magyar Aero Szövetség előadásokkal, a középiskolai tanároknak tartott tanfolyamokkal, aerokörök felállításával igyekezett a modellezést szélesebb körben elterjeszteni. Ezt követően egymás után alakultak az országban a repülőmodellező körök.

Debrecen Városi Modellező Klub
Sárkányrepülő Klub
http://patysmk.fw.hu/

A Klub a több mint 25 éves fennállása óta - létszámban csökkenve sajnos -, a mára megmaradt kis csapattal összefogva várja mindig a következő repülést, a következő szezont, hogy ismét keverhessék a levegőt és csillapítsák repülési szomjukat.

Sárkányrepülő Klub
Zalalövő Klub
http://www.salla.hu/modellweb/

Honlapunkon megismerheti a zalalövői modellezés 50 éves történetét, az utóbbi évek versenyeredményeit, fotókat a modellezőkről a régi és az mai időkből.

Zalalövő Klub
Modellezés Nagykanizsán.
http://canissa.hu/

Amióta létezik technikai haladás, létezik a modellezésnek is valamilyen formája. Újkori történelmünkben a múlt század tízes éveitől Cavalloni tanár Úr úttörő munkája nyomán rendszerint szervezett formában, mint az ifjúság nevelésének igen hatékony eszköze. A mindenkori politikai rezsimek is igyekeztek meglátni benne a céljaikat előre mozdító lehetőséget. Ezért aztán mind a világháború előtt és után az iskolarendszeren, ifjúsági szervezeteiken, honvédelmet "támogató" szervezeteiken keresztül igyekeztek a hazafias honvédelmi nevelés szolgálatába állítani ezt a hobby-t.

Modellezés Nagykanizsán.
Budapesti Modellezö Sportegyesület
http://bpmse.hu/

A Budapesti Modellezö Sportegyesület jogelödjeit is figyelembe véve 2003-ban ünnepelte alapításának 45. évfordulóját. A klub megalakulása óta folyamatosan müködik, pedig a 45 év alatt meglehetösen göröngyös utat kellett bejárni. Minden részletezés nélkül, idörendi sorrendben az Ó utcában lévö üzlethelyiségm, majd a Bródy Sándor utcában egy szuterén, késöbb az óbudai Szél utcában egy légvédelmi óvóhely és utolsó stációként a Mukácsy Mihály utcai dohos, alagsori kis mozi adott otthont az akkor "MHSZ Budapesti Vezetõség Központi Modellezõ Klubbja" hangzatos nevet viselõ egyesületnek.

Budapesti Modellezö Sportegyesület
Vasútmodell klub, Budapest.
http://www.modellklub.hu/

Terveink szerint ezeken az oldalakon igyekszünk majd segíteni mindenkinek, akit e több mint egy évszázados szabadidő eltöltés érdekel. Szeretnénk segíteni minden olyan kezdeményezést, ami modellező klubok, baráti körök alakításához vezet.

Vasútmodell klub, Budapest.
Repülő Modellező Klub
http://www.kulturinfo.hu/moreinfo.gcw?prgid=30698

A modellező klub munkájának célja, hogy megismertesse a modellezés alapját, hogy a résztvevők belekóstoljanak a modellezés különböző ágaiba, és minél többen megszeressék a modellezést.

Repülő Modellező Klub
Hirdetések
Oldal leírása
modellezes.wyw.hu: Modellezés katalógus. Modellező szervezetek, modellezőbolt. Repülőmodellezés, autómodell, vasútmodell, rcmodell, papírmakett, modellező versenyek, szerszámok, eszközök.
Gyűjteményünkben 245 válogatott modellezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 245 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21326