Vasútmodellezés > Modellezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vasútmodellezés > 16 weboldal. Kategória leírása: A vasútmodellezés nem kizárólag a gyerekek kedvenc időtöltése. Vasútmodellezők, klubok oldalai.
Szponzorált linkek
Vasútmodell Klub
http://www.vasutmodellklub.hu/

1990-ben alapítottuk meg a klubot, mint cégbejegyzett társadalmi szerevezetet, hogy segítsük és összefogjuk a vasútmodellezők és vasútbarátok munkáját. Célul tűztük ki a magyar vasút népszerűsítését. Ezért minden évben megrendezzük Veszprémben az „Országos Vasútmodell Kiállítás és Verseny”-t. A működő vasútmodelleken kívül vasúttörténeti dokumentumokat is kiállítunk. Ezeket a történeti emlékeket a környező állomásokról mentettük meg az enyészettől. De kiállítottunk már gyermekrajz és vasút fotó pályázatok anyagait is. Kiállításaink alkalmával modellversenyt is rendezünk. Ezen a versenyen csak a magyar vasúttal kapcsolatos járműmodellek, épületek és vasútüzemi részletek vehetnek részt.

Vasútmodell Klub
dmaster.hu
http://www.dmaster.hu/

Vasútmodell, játék, kapcsolatok, galéria, újdonságok ...

dmaster.hu
Csíkos műhely
http://www.csikos-muhely.hu/

A műhely célja, hogy elfogadható áron nyújtson szervíz szolgáltatást a modellezőknek, és termékeivel segítsen élethűbbé, változatosabbá tenni minden megrendelő terepasztalát. A termékek általában megrendelésre érhetőek el, természetesen garanciálisak is. A műhelyben elsősorban egyedi terepasztal vezérlések, kocsi világítások készülnek, de néhány elektronikai kiegészítő eléhető egyedileg is.

Csíkos műhely
albertmodell
http://albertmodell.wordpress.com/

Biztosan minden modellező emlékszik még a 90-es évek sanyarú kínálatára a hazai modellekkel kapcsolatosan. Szerencse no meg persze feneketlen pénztárca kellett, ha valami igazán magunkénak valót akartunk. Jogosan merülhet fel a kérdés: mit tudhatok én erről, hiszen még csak a 10. évemet tapostam és csak áhitozva néztem egy egy Kelet-Német modellt!? Hát így visszaemlékezve nem sokat, addig a pillanatig, amíg bele nem csöppentem a hazai vasútmodellezés javába, nem elevenítettem fel makettezői múltam és 2004-ben meg nem ismerkedtem Alberttel….

albertmodell
marTRAIN
http://www.martrain.hu/

Ezen az oldalon fényképek és leírások segítségével vasútmodellezésrõl szerzett tapasztalataimat kívánom az ezek iránt érdeklõdõkkel megosztani. Külön fejezetekre bontva láthatják a folyamatosan épülõ H0-ás méretû terepasztalomat, a jármûállományom, az irányitásra használt LENZ digital rendszert, valamint a Roco Alpinline 0m-es kerti vasutat is.

marTRAIN
Peet - Vasútmodell
http://www.peet11.hu/index.php

Ezen az oldalon szeretném bemutatni a folyamatosan épülő 1:12o méretarányú vasútmodellemet.

Peet - Vasútmodell
Dampf vasútmodell oldala
http://dampf.webmedia.hu/

Terepasztalomon készült képek. Az asztal mérete kb.3,5x2,5m, sarok jellegű. A vágányzat H0-ás Roco Line töltéses sinekből készült. Az asztal vezérlése digitális.

Dampf vasútmodell oldala
Méri Tamás oldala
http://www.mrtms.hu/

Ezen a honlapon szeretném bemutatni H0 méretarányú, folyamatosan bővülő modellgyűjteményemet, melynek gerincét a jelenkor magyar, illetve Magyarországra bejáró vonatainak kicsinyített másai képezik, valamint a dioráma- és terepasztalépítés folyamatát, a hozzájuk kapcsolódó digitális vezérlés kiépítésével együtt...

Méri Tamás oldala
Simico
http://web.axelero.hu/simico/

Február végén elkezdődött az asztal építése, jelenleg (március eleje) az asztal alsó szintje a helyén van, le lettek fektetve a rejtett tároló vágányai. A felső szint merevítő kerete elkészült, az alsó szint elektromos bekötésének megcsinálása után kezdődhet a hurokfordulók és a felső szintet tartó keret rögzítése.

Simico
Vasút
http://bicsi.komarom.net/modell/

Ezt a néhány oldalt a hobbimnak szánom, és időmhöz (ami általában nincs) mérten építgetem. Hogy besoroljam magam valahová: H0-ban elsősorban magyarországon látható Ep V -IV. modelleket gyűjtögetek/készítgetek.

Vasút
vimav
http://www.vimav.hu/

Modell, építés, média, börze, hasznos, digital ...

vimav
Paksinuti vasútmodellező
http://www.paksinuti.hu/

Terepasztal, járművek, vasútépítés, dioráma, fotógaléria ...

Paksinuti vasútmodellező
LMK Vasútmodellező Szakkör
http://www.lagyesz.shp.hu/hpc/web.php?a=lagyesz&o=3HBB4h_XKA

LMK Vasútmodellező Gyerek és Ifjúsági Szakkör. Szakkörünknek van egy 450 x 200 cm-es H0-ás terepasztala, amin a szakkörbe járó gyerekek a terepasztal kezelést valamint a valódi vasútüzemet modellezhetik. Ezen az asztalon megtanulhatják a járművek sebbességének modellezését is. A terepasztal kezeléséhez minimum két ember szükséges, ezért fontos, hogy mind a ketten egymásra is oda figyeljenek.

LMK Vasútmodellező Szakkör
Vasútmodellezés - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vasútmodellezés

Célja a vasúti üzem egészének, vagy valamely részletének a modellezése általában terepasztalon, és a terepasztal vasúti üzem szabályai szerinti működtetése. A modellező vagy saját mércéje szerinti kompromisszumokkal, vagy modellező szervezetek által összeállított szabványok, ajánlások alapján dolgozik. E modellezési ág nélkülözi a technikai sport jelleget, viszont több lehetőséget ad a közösségi együttműködésnek. A vasútmodellezők gyakorta tömörülnek helyi, országos, újabban virtuális szervezetekbe. A méretarányokról bővebben a Vasútmodellek építési nagysága oldalon lehet olvasni.

Vasútmodellezés - Wikipédia
Könyv a vasútmodellezésről
http://www.konyv-konyvek.hu/kulonleges_terepasztalok_lechner_uwe

A vasútmodellezés kedvelői minden bizonnyal örömöt lelhetnek a könyv különleges ötleteinek megvalósítása közben. Mindenki találhat benne számára megfelelő és megvalósítható terepasztalt, ebben nyújtanak segítséget a színes képek és a magyarázatok.

Könyv a vasútmodellezésről
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
modellezes.wyw.hu: Modellezés katalógus. Modellező szervezetek, modellezőbolt. Repülőmodellezés, autómodell, vasútmodell, rcmodell, papírmakett, modellező versenyek, szerszámok, eszközök.
Gyűjteményünkben 245 válogatott modellezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 245 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21296