Top 40 legújabb link > Modellezés - wyw.hu

Szponzorált linkek
Modell Webáruház hatalmas választékkal
https://www.modellfutar.hu/

Egy webáruház telis-tele modellautókkal, modell repülőkkel, tankokkal, katonai járművekkel, komplett makett készletekkel, makett autókkal, harci járművekkel, motorokkal, helikopterekkel és hozzájuk való rengeteg kiegészítővel, ecsettel, makett festékkel, modellekhez való matricákkal és még sorolhatnánk… Nézz be webáruházunkban és válogass kedvedre minőségi termékeinkből!

Modell Webáruház hatalmas választékkal
Építészeti Látványtervezés
http://www.design3d.hu

Látványterveinkkel segítünk abban, hogy realisztikusan megjelenítsük az elképzeléseit, legyen szó akár egy nagyszabású építőipari beruházásról, egy családi házról vagy akár egy termék prototípusáról. Látványterveink segítenek a döntésben, hogy az addig csak tervrajzokon létező dolgokat milyen formai módosításokkal és színverzióban valósítsa meg, valamint segítünk a gyors és hatékony értékesítésben.

Építészeti Látványtervezés
Ocuplan - Innovatív megoldások épületek, létesítmények modellezéséhez
http://www.ocuplan.com/epulet

Valós állapot rögzítése, melyet leggyakrabban lézeres felméréssel készítünk el. A modell az ügyfél igényeinek megfelelő részletességgel készül el. A 3D modell mellé animációt és virtuális bejárást is biztosítunk, mellyel szélesíthető a felhasználási terület. Az elkészült modellből 3D nyomtatással makettet készítünk.

Ocuplan - Innovatív megoldások épületek, létesítmények modellezéséhez
Távirányítós/RC
http://www.taviranyitos-rc.hu

Távirányítós/RC - tájékoztatás távirányítós autókról, hajókról, helikopterekről. Weboldalunk célja, hogy a - hazánkban is elérhető - modellgyártók távirányítós autóiról, hajóiról és helikoptereiről tájékoztatást, kis ízelítőt adjon látogatóinknak. A távirányítós autókról szóló leírásainkat főleg a Nikko Street Cars (utcai autók), Nikko EVO Pro széria és a Revell Control távirányítós autóiról készítettük. A Revell sokak számára már ismerősen cseng, elsősorban makettjeiről kerülhettünk kapcsolatba a cég nevével. Tekintse meg videóinkat, melyek a legtöbbet mondják el egy-egy autó tulajdonságairól, viselkedéséről!

Távirányítós/RC
Papírmakettek oldala
http://www.papirmakett.fw.hu/

Papírmakettek birodalma: papírból elkészíthető járművek leírásai. Autóbusz, kamion, vonat...

Papírmakettek oldala
Játékautó makettek
http://www.modell-makett.hu/makett/auto/

Oldalunkon elsősorban a Maisto autócsodáiról készítettünk rövid leírásokat. Bizonyos autókat több szériában is megtalálhatunk, és készült belőle távirányítós változat is, ezeket a Maisto RC termékcsaládban található. A gyártók a kreatív játékok megtervezésénél fontos szempontokat vettek figyelembe, valamint a termékeket gondosan tesztelték mielőtt azok a gyermekek kezébe, vagy a játékboltok polcára kerülhettek.

Játékautó makettek
Tank Model Shop - Makettbolt
http://www.tankmodelshop.com

Tank modell bolt ahol mindent megtalál ami a jó makett építéséhez szükséges. Katonai makett készleteket, modellező segédanyagokat, kellékeket makettekhez. Hatalmas választékkal és kitűnő minőséggel, magas szakértelemmel találkozik a modell boltban. Térjen be makett boltunkba és meglátja megéri, kedvezményekkel és hűség pontokkal várjuk vásárloinkat. Látogasson el hozzánk és új vagy már jól bevált hobbijának még könnyebben hódolhat.

Tank Model Shop - Makettbolt
Történelmi hajómodellek
http://www.sailboatmodel.info

Történelem formáló hajómodellek tervrajzainak letöltése és ezeknek a hajóknak a történetéről rövid leírás is található. Ha szükséged van egy méretezés átszámító programra, természetesen azt is megtalálod az oldalon. A galériában képek vannak a készülő illetve már az elkészült modellekről is. Továbbá a fórumon és a galériában ötleteket kaphatsz különböző gépek házilagos elkészítéséhez is.

Történelmi hajómodellek
Makettvilág
http://www.makettvilag.hu/

A www.makettvilag.hu webáruház a Airfix, Humbrol, Trumpeter, Hobby Boss makett termékek és egyéb makettezéshez kapcsolódó kellékek webáruháza! Az általunk forgalmazott termékekről bővebb információkat weboldalunkon talál.  A termékek átvételére Budapesten személyes átvételi lehetőség van, illetve futárszolgálat segítségéven az ország bármely pontjára tudunk szállítani. Cím: 1152 Budapest, Aporháza utca 31. Nyitvatartás: Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek, 9.00-től - 17.00 óráig. Szerda: 8.00-tól - 18.30-ig.

Makettvilág
Rhinoceros 3D szoftver
http://www.digit.hu/3d/3d-modellezes.html

A Rhinoceros egy új 3-D szabad-formájú tervezőeszköz. Kezdje akár egy vázlattal, rajzzal, megfogható modellel vagy csak egy ötlettel - a Rhinoceros rendelkezik a megfelelő eszközökkel a pontos modellezéshez. Az így készült modell alkalmas renderelés, animáció, rajzolás, mérnöki tervezés, analízis és gyártás céljaira.

Rhinoceros 3D szoftver
3D modellezés iskolája
http://www.kigyosjanos.hu/

Ezen weboldal fő célja, hogy megismertesse a látogatót a számítógépes 3d modellezéssel. Az oldalon található leckék, illetve a fórumozó közösség lesznek ebben a látogató segítségére.

3D modellezés iskolája
3D modellezés - techline.hu
http://techline.hu/cimke/3D+modellez%C3%A9s

A Techline.hu a HVG techszájtja. A legfrissebb kütyük, ingyenes szoftverek, programleírások, hírek, cikkek, információk.

3D modellezés - techline.hu
3D Studio Max - modellező program
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_Studio_Max

A 3D Studio Max (melyet néha 3DS Max-nek, 3DS MAX-nek, 3ds Max-nek, 3ds MAX-nek vagy egyszerűen csak MAX-nek hívnak) egy 3 dimenziós modellező és animációs program, fejlesztője az Autodesk Media and Entertainment divíziója (korábban a divízió neve Discreet Logic, még korábban Kinetix volt). A MAX – gyakorlatilag – a jogutódja a 3D Studio for DOS-nak, de már Win32 platformon.

3D Studio Max - modellező program
3D modellezés - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_modellez%C3%A9s

A háromdimenziós számítógépes grafikában a 3D modellezés az a folyamat, amely matematikailag ábrázol tetszőleges háromdimenziós objektumot. A végeredményt 3D modellnek nevezzük. Ezt használni lehet kétdimenziós képként a renderelésnek nevezett eljárás segítségével, vagy lehet vele szimulálni fizikai jelenségeket is. Ezen kívül a modellt fizikailag is el lehet készíteni a megfelelő háromdimenziós nyomtató eszközökkel. A modellek lehetnek automatikusan generáltak, vagy manuálisan készítettek.

3D modellezés - Wikipédia
Aurora Visuals | Látványterv | 3D Animáció
http://auroraviz.com/hu/Latvanyterv.html

Az Aurora Visuals professzionális építészeti vizualizáció, valamint 3D látványtervek készítésére szakosodott budapesti cég. Fő profilunk fotórealisztikus termék és építészeti vizualizációk renderelése, amelyet saját gépparkunk tesz lehetővé.

Aurora Visuals | Látványterv | 3D Animáció
Fantasmania Figura- Játékbolt: a figura szaküzlet
http://fantasmania.hu

A Fantasmania Figura- Játékbolt elsődlegesen Mozi, Képregény, Pankráció alapú figurákat kínál. Alaposan csoportosított figura érdekességek, ritka vagy régebbi játékok is megtalálhatóak kategóriáink mélyén, kis darabszámban. Az ismert filmek szereplői és mozifigurák: Star Wars, Transformers, Star Trek, Terminator, Gyűrűk Ura és Marvel - DC szuperhősök, képregényfigurák: Batman, Pókember, Vasember és Hulk egyaránt helyet kapnak. A figurákat szöveges leírással és saját készítésű fotókkal (katalógusképek helyett ) töltjük fel az áruházba, a jobb tájékozódás érdekében. Személyes átvétel Budapesten vagy Postázás Országosan (kérésre akár utánvéttel is). Tekintse meg kínálatunkat és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, gyűjtői figurák és gyermekjátékok nagy választékával várjuk!

Fantasmania Figura- Játékbolt: a figura szaküzlet
Könyv a vasútmodellezésről
http://www.konyv-konyvek.hu/kulonleges_terepasztalok_lechner_uwe

A vasútmodellezés kedvelői minden bizonnyal örömöt lelhetnek a könyv különleges ötleteinek megvalósítása közben. Mindenki találhat benne számára megfelelő és megvalósítható terepasztalt, ebben nyújtanak segítséget a színes képek és a magyarázatok.

Könyv a vasútmodellezésről
gerendaház építő játék
http://www.logivar.5mp.eu

LOGI-VÁR gerendaház építő játék alkatrészeit ugyan úgy tudják a gyerekek összeilleszteni mint ahogy az ácsok a valódi gerendákat. A fajáték nagyszámú építési variációval rendelkezik, így mindig valami új térbeli struktúra megalkotására lesz módjuk a kis palléroknak.

gerendaház építő játék
RC Autó, helikopter modell webáruház - Modell Expressz
http://www.modellexpressz.hu/

Nálunk megvásárolhatod a hazánkban kapható RC autók, helikopterek, repülők, vasútmodellek stb. nagy választékát. Választhatsz elektromos vagy robbanómotoros autók, tankok, sárkányok, különböző makettek közül is. A modelleken és maketteken kívül távirányítókat, kiegészítőket, használt modelleket és egyéb alkatrészeket is megtalálsz a webáruházunkban. Robbanómotoros és elektromos autók, helikopterek beállítása, szakszerű szervizelése, rövid határidővel!

RC Autó, helikopter modell webáruház - Modell Expressz
ZOA 3D Modellezés Látványterv Animáció
http://www.zoa.hu

A ZOA tervezéssel, 3D látványtervezéssel és ipari vizualizációval foglalkozó építész / látványtervező iroda Budapesten. Több mint 12 éve készítünk állóképeket, animációkat és kreatív alkalmazásokat a magyar és az európai piac számára. Iroda-, lakó- és vegyes funkciójú fejlesztések, ipari alkalmazások teljeskörű külső és belső vizualizációját megvalósítjuk. Terveinket, látványterveinket folyamatos konzultáció mellett készítjük, hogy mindig a legmegfelelőbb eredmény születhessen meg.

ZOA 3D Modellezés Látványterv Animáció
Papírrepülő hajtogatás - papírrepülők, hajtogatásuk
http://www.repcsi.info

Hajtogass gyorsan, egyszerűen papírrepülőket videós hajtogatási útmutatók segítségével! Töltsd fel te is a saját hajtogatási útmutatódat, vagy szólj hozzá a már elkészült útmutatókhoz.

Papírrepülő hajtogatás - papírrepülők, hajtogatásuk
Limes Model
http://www.limesmodel.hu

Profi épületmodellező vállalkozás, egyedi termékfejlesztésű szemlélet, mindig a terv lényegét kihangsúlyozó arculat, technológia alkalmazása.

Limes Model
Autómodell áruház
http://jatekesmodell.hu/Automodellek.aspx?gyarto=&marka=&meret=&node=0

1:18 -tól 1:1 méretarányig megtalálhatja bárki a kedvére való autómodellt az egyedi modellektől a nagy szériában gyártottakig.

Autómodell áruház
Motormodellek
http://jatekesmodell.hu/Motormodellek.aspx?accnode=5&gyarto=Unique%20Replicas

Motormodellek az alábbi gyártóktól: Abrex, Maist, Proart, RC2, Schuco, Unique, Replicas

Motormodellek
Autómodell webáruház
http://www.jatekesmodell.hu

1:18 -tól 1:1 méretarányig megtalálhatja mindenki a kedvére való autómodellt az egyedi modellektől a nagy szériában gyártottakig. Boltunkban megtalálhatóak még a nagy múltú Götz babák is valamint egyéb játékok.

Autómodell webáruház
Papírmakett fórum
http://www.papirmakett.hu/forum/viewtopic.php?t=201

I.Hajdúsági Makettező Verseny Hajdúszoboszló, november 17-18 ...

Papírmakett fórum
Felhők alatt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122835808

Feléhők alatt. Minden ami modellrepülés! sg.hu fórum ...

Felhők alatt
RCModellL Fórum
http://forum.rcmodell.hu/

Motoros repülés. Vitorlázórepülés. 3D, TOC nagygépek. ...

RCModellL Fórum
A magyar modellezés történetéről
http://modauto.atw.hu/konyv/nevmutato.htm

A magyar modellezés története. Névmutató. Barbai Géza. ...

A magyar modellezés történetéről
A magyar repülőmodellezés áttekintése
http://www.dvmk.hu/tortenelem.php

A magyar repülőmodellezés történeti áttekintése. A debreceni repülőmodellezés történeti áttekintése.

A magyar repülőmodellezés áttekintése
A magyar modellezés története
http://www.cavalloni.hu/kepeskonyv/mt01.htm

A modellezés szenvedélye egyidős az ember alkotó ösztönével. Ahogy az ember sorra megalkotta járműveit, úgy követte ezeket a közlekedés eszközeinek modellezése. Amikor az ember szellemi fejlődése elérte azt a fokot, hogy fizikai erejét meghaladó közlekedési eszközöket alkosson és ezek között létrehozta a jelenleg legfejlettebbet, a repülőszerkezetet, felhasználta a modellekkel végzett kísérleteket és bizonyításokat. A repülőgépek máig is klasszikusnak tekintett formáját, amely a szárny és az attól megfelelő távolságban levő iránysíkok elrendezésében valósul meg, gyakorlatilag a francia F. Pénaud 1872-ben végzett modellkísérletei bizonyították. Pénaudot tekintjük a repülőmodellezés ősatyjának, akinek a gumimotoros repülőmodelljéről készült rajzát minden jelentős szakkönyv azóta is ismerteti.

A magyar modellezés története
Papírrepülő hajtogatás
http://www.szitakoto.com/?q=node/653

A csatolt dokumentumban talalható a hajtogatás lépésről lépésre.

Papírrepülő hajtogatás
Papírrepülő vagy origami készítése
http://office.microsoft.com/hu-hu/publisher/HP011765331038.aspx

A Publisher számos mintát tartalmaz különféle papírrepülő- és origamihajtogatási tervek elkészítéséhez. A mintákat kinyomtathatja eredeti formájukban, de testre is szabhatja azokat a színséma módosításával, vagy szöveg, ClipArt képek és egyéb látványelemek hozzáadásával. Az egyes mintákhoz hajtogatási útmutató is tartozik.

Papírrepülő vagy origami készítése
Papírrepülő bajnoksá
http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4894

Tessék csak, tessék! Itt a legújabb őrület, a papírrepülő dobó verseny! A cél egyszerű: az általunk kiválasztott remek is repcsit a lehető legtávolabb eljuttatni. (Rengeteg variációs lehetőség, dobási technikák.)

Papírrepülő bajnoksá
Papírportál
http://papirportal.com/

Ez a honlap az Index.hu Fórum Papírmakett fórumszobájának készült közösségi portál. Célja a papírmakettek terveinek hatékonyabb közzététele és megosztása.

Papírportál
papertoys
http://www.papertoys.com/

Includes free paper foldup toys to print, color, fold, and glue.

papertoys
A humanoid robot
http://www.origo.hu/techbazis/20031219tancol.html

A populáris robotfejlesztések terén vezető Sony újabb ember formájú robotmodellt mutatott be. Qrio az első robot, mely képes valódi futásra is - közölte a vállalat.

A humanoid robot
Ipari robotok
http://www.mestersegesintelligencia.hu/doc/ipari%20robotok.php

Mobil robotok egyelőre nem játszanak alapvető szerepet átfogó ipari alkalmazások terén. Jelenleg meglepő tulajdonságokkal rendelkező, leginkább játékra, házibuli-meglepetésként alkalmazható laboratóriumi modellek vannak - a japánok ebben úttörők - (fonó, kétlábon járó, orgonán játszó robotok, stb).

Ipari robotok
A zöldség- és gyümölcsbetakarítás gépesítése
http://www.mezohir.hu/2002-09/16.html

A gyümölcsbetakarítás területét tekintve eddig szabadföldön üzemelő robotmodellek elsősorban alma- és citrusfélék betakarítására készültek. ...

A zöldség- és gyümölcsbetakarítás gépesítése
Schwarzenegger nélkül is lesz Terminátor
http://www.corp.origo.hu/filmklub/20040924schwarzenegger.html

A Variety újságírója szerint vadonatúj robot-modell színre lépése várható a Terminátor 4-ben ...

Schwarzenegger nélkül is lesz Terminátor
Hirdetések
Oldal leírása
modellezes.wyw.hu: Modellezés katalógus. Modellező szervezetek, modellezőbolt. Repülőmodellezés, autómodell, vasútmodell, rcmodell, papírmakett, modellező versenyek, szerszámok, eszközök.
Gyűjteményünkben 245 válogatott modellezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 245 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21316