Top 40 legújabb link > Modellezés - wyw.hu

Tartalom:

modellezes.wyw.hu

Építészeti Látványtervezés
Építészeti Látványtervezés
http://www.design3d.hu

Látványterveinkkel segítünk abban, hogy realisztikusan megjelenítsük az elképzeléseit, legyen szó akár egy nagyszabású építőipari beruházásról, egy családi házról vagy akár egy termék prototípusáról. Látványterveink segítenek a döntésben, hogy az addig csak tervrajzokon létező dolgokat milyen formai módosításokkal és színverzióban valósítsa meg, valamint segítünk a gyors és hatékony értékesítésben.

www.design3d.hu
Ocuplan - Innovatív megoldások épületek, létesítmények modellezéséhez
Ocuplan - Innovatív megoldások épületek, létesítmények modellezéséhez
http://www.ocuplan.com/epulet

Valós állapot rögzítése, melyet leggyakrabban lézeres felméréssel készítünk el. A modell az ügyfél igényeinek megfelelő részletességgel készül el. A 3D modell mellé animációt és virtuális bejárást is biztosítunk, mellyel szélesíthető a felhasználási terület. Az elkészült modellből 3D nyomtatással makettet készítünk.

www.ocuplan.com
Távirányítós/RC
Távirányítós/RC
http://www.taviranyitos-rc.hu

Távirányítós/RC - tájékoztatás távirányítós autókról, hajókról, helikopterekről. Weboldalunk célja, hogy a - hazánkban is elérhető - modellgyártók távirányítós autóiról, hajóiról és helikoptereiről tájékoztatást, kis ízelítőt adjon látogatóinknak. A távirányítós autókról szóló leírásainkat főleg a Nikko Street Cars (utcai autók), Nikko EVO Pro széria és a Revell Control távirányítós autóiról készítettük. A Revell sokak számára már ismerősen cseng, elsősorban makettjeiről kerülhettünk kapcsolatba a cég nevével. Tekintse meg videóinkat, melyek a legtöbbet mondják el egy-egy autó tulajdonságairól, viselkedéséről!

www.taviranyitos-rc.hu
Papírmakettek oldala
Papírmakettek oldala
http://www.papirmakett.fw.hu/

Papírmakettek birodalma: papírból elkészíthető járművek leírásai. Autóbusz, kamion, vonat...

www.papirmakett.fw.hu
Játékautó makettek
Játékautó makettek
http://www.modell-makett.hu/makett/auto/

Oldalunkon elsősorban a Maisto autócsodáiról készítettünk rövid leírásokat. Bizonyos autókat több szériában is megtalálhatunk, és készült belőle távirányítós változat is, ezeket a Maisto RC termékcsaládban található. A gyártók a kreatív játékok megtervezésénél fontos szempontokat vettek figyelembe, valamint a termékeket gondosan tesztelték mielőtt azok a gyermekek kezébe, vagy a játékboltok polcára kerülhettek.

www.modell-makett.hu
Tank Model Shop - Makettbolt
Tank Model Shop - Makettbolt
http://www.tankmodelshop.com

Tank modell bolt ahol mindent megtalál ami a jó makett építéséhez szükséges. Katonai makett készleteket, modellező segédanyagokat, kellékeket makettekhez. Hatalmas választékkal és kitűnő minőséggel, magas szakértelemmel találkozik a modell boltban. Térjen be makett boltunkba és meglátja megéri, kedvezményekkel és hűség pontokkal várjuk vásárloinkat. Látogasson el hozzánk és új vagy már jól bevált hobbijának még könnyebben hódolhat.

www.tankmodelshop.com
Történelmi hajómodellek
Történelmi hajómodellek
http://www.sailboatmodel.info

Történelem formáló hajómodellek tervrajzainak letöltése és ezeknek a hajóknak a történetéről rövid leírás is található. Ha szükséged van egy méretezés átszámító programra, természetesen azt is megtalálod az oldalon. A galériában képek vannak a készülő illetve már az elkészült modellekről is. Továbbá a fórumon és a galériában ötleteket kaphatsz különböző gépek házilagos elkészítéséhez is.

www.sailboatmodel.info
Makettvilág
Makettvilág
http://www.makettvilag.hu/

A www.makettvilag.hu webáruház a Airfix, Humbrol, Trumpeter, Hobby Boss makett termékek és egyéb makettezéshez kapcsolódó kellékek webáruháza! Az általunk forgalmazott termékekről bővebb információkat weboldalunkon talál.  A termékek átvételére Budapesten személyes átvételi lehetőség van, illetve futárszolgálat segítségéven az ország bármely pontjára tudunk szállítani. Cím: 1152 Budapest, Aporháza utca 31. Nyitvatartás: Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek, 9.00-től - 17.00 óráig. Szerda: 8.00-tól - 18.30-ig.

www.makettvilag.hu
Rhinoceros 3D szoftver
Rhinoceros 3D szoftver
http://www.digit.hu/3d/3d-modellezes.html

A Rhinoceros egy új 3-D szabad-formájú tervezőeszköz. Kezdje akár egy vázlattal, rajzzal, megfogható modellel vagy csak egy ötlettel - a Rhinoceros rendelkezik a megfelelő eszközökkel a pontos modellezéshez. Az így készült modell alkalmas renderelés, animáció, rajzolás, mérnöki tervezés, analízis és gyártás céljaira.

www.digit.hu
3D modellezés iskolája
3D modellezés iskolája
http://www.kigyosjanos.hu/

Ezen weboldal fő célja, hogy megismertesse a látogatót a számítógépes 3d modellezéssel. Az oldalon található leckék, illetve a fórumozó közösség lesznek ebben a látogató segítségére.

www.kigyosjanos.hu
3D modellezés - techline.hu
3D modellezés - techline.hu
http://techline.hu/cimke/3D+modellez%C3%A9s

A Techline.hu a HVG techszájtja. A legfrissebb kütyük, ingyenes szoftverek, programleírások, hírek, cikkek, információk.

techline.hu
3D Studio Max - modellező program
3D Studio Max - modellező program
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_Studio_Max

A 3D Studio Max (melyet néha 3DS Max-nek, 3DS MAX-nek, 3ds Max-nek, 3ds MAX-nek vagy egyszerűen csak MAX-nek hívnak) egy 3 dimenziós modellező és animációs program, fejlesztője az Autodesk Media and Entertainment divíziója (korábban a divízió neve Discreet Logic, még korábban Kinetix volt). A MAX – gyakorlatilag – a jogutódja a 3D Studio for DOS-nak, de már Win32 platformon.

hu.wikipedia.org
3D modellezés - Wikipédia
3D modellezés - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_modellez%C3%A9s

A háromdimenziós számítógépes grafikában a 3D modellezés az a folyamat, amely matematikailag ábrázol tetszőleges háromdimenziós objektumot. A végeredményt 3D modellnek nevezzük. Ezt használni lehet kétdimenziós képként a renderelésnek nevezett eljárás segítségével, vagy lehet vele szimulálni fizikai jelenségeket is. Ezen kívül a modellt fizikailag is el lehet készíteni a megfelelő háromdimenziós nyomtató eszközökkel. A modellek lehetnek automatikusan generáltak, vagy manuálisan készítettek.

hu.wikipedia.org
Aurora Visuals | Látványterv | 3D Animáció
Aurora Visuals | Látványterv | 3D Animáció
http://auroraviz.com/hu/Latvanyterv.html

Az Aurora Visuals professzionális építészeti vizualizáció, valamint 3D látványtervek készítésére szakosodott budapesti cég. Fő profilunk fotórealisztikus termék és építészeti vizualizációk renderelése, amelyet saját gépparkunk tesz lehetővé.

auroraviz.com
Fantasmania Figura- Játékbolt: a figura szaküzlet
Fantasmania Figura- Játékbolt: a figura szaküzlet
http://fantasmania.hu

A Fantasmania Figura- Játékbolt elsődlegesen Mozi, Képregény, Pankráció alapú figurákat kínál. Alaposan csoportosított figura érdekességek, ritka vagy régebbi játékok is megtalálhatóak kategóriáink mélyén, kis darabszámban. Az ismert filmek szereplői és mozifigurák: Star Wars, Transformers, Star Trek, Terminator, Gyűrűk Ura és Marvel - DC szuperhősök, képregényfigurák: Batman, Pókember, Vasember és Hulk egyaránt helyet kapnak. A figurákat szöveges leírással és saját készítésű fotókkal (katalógusképek helyett ) töltjük fel az áruházba, a jobb tájékozódás érdekében. Személyes átvétel Budapesten vagy Postázás Országosan (kérésre akár utánvéttel is). Tekintse meg kínálatunkat és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, gyűjtői figurák és gyermekjátékok nagy választékával várjuk!

fantasmania.hu
Könyv a vasútmodellezésről
Könyv a vasútmodellezésről
http://www.konyv-konyvek.hu/kulonleges_terepasztalok_lechner_uwe

A vasútmodellezés kedvelői minden bizonnyal örömöt lelhetnek a könyv különleges ötleteinek megvalósítása közben. Mindenki találhat benne számára megfelelő és megvalósítható terepasztalt, ebben nyújtanak segítséget a színes képek és a magyarázatok.

www.konyv-konyvek.hu
gerendaház építő játék
gerendaház építő játék
http://www.logivar.5mp.eu

LOGI-VÁR gerendaház építő játék alkatrészeit ugyan úgy tudják a gyerekek összeilleszteni mint ahogy az ácsok a valódi gerendákat. A fajáték nagyszámú építési variációval rendelkezik, így mindig valami új térbeli struktúra megalkotására lesz módjuk a kis palléroknak.

www.logivar.5mp.eu
RC Autó, helikopter modell webáruház - Modell Expressz
RC Autó, helikopter modell webáruház - Modell Expressz
http://www.modellexpressz.hu/

Nálunk megvásárolhatod a hazánkban kapható RC autók, helikopterek, repülők, vasútmodellek stb. nagy választékát. Választhatsz elektromos vagy robbanómotoros autók, tankok, sárkányok, különböző makettek közül is. A modelleken és maketteken kívül távirányítókat, kiegészítőket, használt modelleket és egyéb alkatrészeket is megtalálsz a webáruházunkban. Robbanómotoros és elektromos autók, helikopterek beállítása, szakszerű szervizelése, rövid határidővel!

www.modellexpressz.hu
ZOA 3D Modellezés Látványterv Animáció
ZOA 3D Modellezés Látványterv Animáció
http://www.zoa.hu

A ZOA tervezéssel, 3D látványtervezéssel és ipari vizualizációval foglalkozó építész / látványtervező iroda Budapesten. Több mint 12 éve készítünk állóképeket, animációkat és kreatív alkalmazásokat a magyar és az európai piac számára. Iroda-, lakó- és vegyes funkciójú fejlesztések, ipari alkalmazások teljeskörű külső és belső vizualizációját megvalósítjuk. Terveinket, látványterveinket folyamatos konzultáció mellett készítjük, hogy mindig a legmegfelelőbb eredmény születhessen meg.

www.zoa.hu
Papírrepülő hajtogatás - papírrepülők, hajtogatásuk
Papírrepülő hajtogatás - papírrepülők, hajtogatásuk
http://www.repcsi.info

Hajtogass gyorsan, egyszerűen papírrepülőket videós hajtogatási útmutatók segítségével! Töltsd fel te is a saját hajtogatási útmutatódat, vagy szólj hozzá a már elkészült útmutatókhoz.

www.repcsi.info
Limes Model
Limes Model
http://www.limesmodel.hu

Profi épületmodellező vállalkozás, egyedi termékfejlesztésű szemlélet, mindig a terv lényegét kihangsúlyozó arculat, technológia alkalmazása.

www.limesmodel.hu
Autómodell áruház
Autómodell áruház
http://jatekesmodell.hu/Automodellek.aspx?gyarto=&marka=&meret=&node=0

1:18 -tól 1:1 méretarányig megtalálhatja bárki a kedvére való autómodellt az egyedi modellektől a nagy szériában gyártottakig.

jatekesmodell.hu
Motormodellek
Motormodellek
http://jatekesmodell.hu/Motormodellek.aspx?accnode=5&gyarto=Unique%20Replicas

Motormodellek az alábbi gyártóktól: Abrex, Maist, Proart, RC2, Schuco, Unique, Replicas

jatekesmodell.hu
Autómodell webáruház
Autómodell webáruház
http://www.jatekesmodell.hu

1:18 -tól 1:1 méretarányig megtalálhatja mindenki a kedvére való autómodellt az egyedi modellektől a nagy szériában gyártottakig. Boltunkban megtalálhatóak még a nagy múltú Götz babák is valamint egyéb játékok.

www.jatekesmodell.hu
Papírmakett fórum
Papírmakett fórum
http://www.papirmakett.hu/forum/viewtopic.php?t=201

I.Hajdúsági Makettező Verseny Hajdúszoboszló, november 17-18 ...

www.papirmakett.hu
Felhők alatt
Felhők alatt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122835808

Feléhők alatt. Minden ami modellrepülés! sg.hu fórum ...

www.sg.hu
RCModellL Fórum
RCModellL Fórum
http://forum.rcmodell.hu/

Motoros repülés. Vitorlázórepülés. 3D, TOC nagygépek. ...

forum.rcmodell.hu
A magyar modellezés történetéről
A magyar modellezés történetéről
http://modauto.atw.hu/konyv/nevmutato.htm

A magyar modellezés története. Névmutató. Barbai Géza. ...

modauto.atw.hu
A magyar repülőmodellezés áttekintése
A magyar repülőmodellezés áttekintése
http://www.dvmk.hu/tortenelem.php

A magyar repülőmodellezés történeti áttekintése. A debreceni repülőmodellezés történeti áttekintése.

www.dvmk.hu
A magyar modellezés története
A magyar modellezés története
http://www.cavalloni.hu/kepeskonyv/mt01.htm

A modellezés szenvedélye egyidős az ember alkotó ösztönével. Ahogy az ember sorra megalkotta járműveit, úgy követte ezeket a közlekedés eszközeinek modellezése. Amikor az ember szellemi fejlődése elérte azt a fokot, hogy fizikai erejét meghaladó közlekedési eszközöket alkosson és ezek között létrehozta a jelenleg legfejlettebbet, a repülőszerkezetet, felhasználta a modellekkel végzett kísérleteket és bizonyításokat. A repülőgépek máig is klasszikusnak tekintett formáját, amely a szárny és az attól megfelelő távolságban levő iránysíkok elrendezésében valósul meg, gyakorlatilag a francia F. Pénaud 1872-ben végzett modellkísérletei bizonyították. Pénaudot tekintjük a repülőmodellezés ősatyjának, akinek a gumimotoros repülőmodelljéről készült rajzát minden jelentős szakkönyv azóta is ismerteti.

www.cavalloni.hu
Papírrepülő hajtogatás
Papírrepülő hajtogatás
http://www.szitakoto.com/?q=node/653

A csatolt dokumentumban talalható a hajtogatás lépésről lépésre.

www.szitakoto.com
Papírrepülő vagy origami készítése
Papírrepülő vagy origami készítése
http://office.microsoft.com/hu-hu/publisher/HP011765331038.aspx

A Publisher számos mintát tartalmaz különféle papírrepülő- és origamihajtogatási tervek elkészítéséhez. A mintákat kinyomtathatja eredeti formájukban, de testre is szabhatja azokat a színséma módosításával, vagy szöveg, ClipArt képek és egyéb látványelemek hozzáadásával. Az egyes mintákhoz hajtogatási útmutató is tartozik.

office.microsoft.com
Papírrepülő bajnoksá
Papírrepülő bajnoksá
http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4894

Tessék csak, tessék! Itt a legújabb őrület, a papírrepülő dobó verseny! A cél egyszerű: az általunk kiválasztott remek is repcsit a lehető legtávolabb eljuttatni. (Rengeteg variációs lehetőség, dobási technikák.)

www.rpg.hu
Papírportál
Papírportál
http://papirportal.com/

Ez a honlap az Index.hu Fórum Papírmakett fórumszobájának készült közösségi portál. Célja a papírmakettek terveinek hatékonyabb közzététele és megosztása.

papirportal.com
papertoys
papertoys
http://www.papertoys.com/

Includes free paper foldup toys to print, color, fold, and glue.

www.papertoys.com
A humanoid robot
A humanoid robot
http://www.origo.hu/techbazis/20031219tancol.html

A populáris robotfejlesztések terén vezető Sony újabb ember formájú robotmodellt mutatott be. Qrio az első robot, mely képes valódi futásra is - közölte a vállalat.

www.origo.hu
Ipari robotok
Ipari robotok
http://www.mestersegesintelligencia.hu/doc/ipari%20robotok.php

Mobil robotok egyelőre nem játszanak alapvető szerepet átfogó ipari alkalmazások terén. Jelenleg meglepő tulajdonságokkal rendelkező, leginkább játékra, házibuli-meglepetésként alkalmazható laboratóriumi modellek vannak - a japánok ebben úttörők - (fonó, kétlábon járó, orgonán játszó robotok, stb).

www.mestersegesintelligencia.hu
A zöldség- és gyümölcsbetakarítás gépesítése
A zöldség- és gyümölcsbetakarítás gépesítése
http://www.mezohir.hu/2002-09/16.html

A gyümölcsbetakarítás területét tekintve eddig szabadföldön üzemelő robotmodellek elsősorban alma- és citrusfélék betakarítására készültek. ...

www.mezohir.hu
Schwarzenegger nélkül is lesz Terminátor
Schwarzenegger nélkül is lesz Terminátor
http://www.corp.origo.hu/filmklub/20040924schwarzenegger.html

A Variety újságírója szerint vadonatúj robot-modell színre lépése várható a Terminátor 4-ben ...

www.corp.origo.hu
Önhangoló robotgitár a Gibsontól
Önhangoló robotgitár a Gibsontól
http://hirek.prim.hu/cikk/64946/

A világ egyik leghíresebb gitárgyártója olyan modellt mutatott be Gibson Robot néven, mely egy beépített mikroprocesszor segítségével képes többfajta hangolási mód szerint saját mag beállítani a húrok hangmagasságát.

hirek.prim.hu
Oldal leírása
modellezes.wyw.hu: Modellezés katalógus. Modellező szervezetek, modellezőbolt. Repülőmodellezés, autómodell, vasútmodell, rcmodell, papírmakett, modellező versenyek, szerszámok, eszközök.
Gyűjteményünkben 244 válogatott modellezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 244 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20981