Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Modellezés - wyw.hu

Szponzorált linkek
Italeri
http://www.italeri.com/

Az olasz Italeri cég a világ egyik legjelentősebb modell gyártója.

Italeri
Hubertus Viessmann Bt
http://gportal.hu/gindex.php?pg=7510430

Exkluzív kinálat gyüjtőknek, limitált modellek! Hubertus Viessmann Bt.

Hubertus Viessmann Bt
Ólomkatona, ólomkatonák
http://www.olomkatonak.hu/

Ólomkatona, ólomkatonák, lemezjáték, lemezjátékok és minden egyéb régi játékok adás-vétele, cseréje.

Ólomkatona, ólomkatonák
Ólomhuszár
http://olomhuszar.hu/

Már csak kilencet kell aludni, és teljes valójában megtekinthető a világ legnagyobb ólomkatonája. Igaz, most még csak építőipari szigetelőanyagból.

Ólomhuszár
replikashop
http://www.replikashop.hu/

Ólom, ón-és gyantából készült történelmi figurák nagy választéka.

replikashop
Limes Model
http://www.limesmodel.hu

Profi épületmodellező vállalkozás, egyedi termékfejlesztésű szemlélet, mindig a terv lényegét kihangsúlyozó arculat, technológia alkalmazása.

Limes Model
indohaz.hu
http://www.indohaz.hu/

Nagyvasút. Virtuális vasút. Városi vasút. Modellvasút. ...

indohaz.hu
terepasztal.hu
http://www.terepasztal.shp.hu/hpc/web.php?a=terepasztal

A Baranyai János Vasútbarát és Modellező Klub Veresegyház honlapja.

terepasztal.hu
Sylka Modellsport Kft
http://www.sylkamodell.hu/

Speciális, távvezérléssel mozgatott eszközök kiépítése (film trükkök, bábok mozgatása stb.) Speciális feladatra tervezett R/C modellek építése.

Sylka Modellsport Kft
Történelmi hajómodellek
http://www.sailboatmodel.info

Történelem formáló hajómodellek tervrajzainak letöltése és ezeknek a hajóknak a történetéről rövid leírás is található. Ha szükséged van egy méretezés átszámító programra, természetesen azt is megtalálod az oldalon. A galériában képek vannak a készülő illetve már az elkészült modellekről is. Továbbá a fórumon és a galériában ötleteket kaphatsz különböző gépek házilagos elkészítéséhez is.

Történelmi hajómodellek
Aerodesign
http://www.aerodesign.de/

Aerodynamik, Design, Auslegung, Konstruktion, Bau, Weiterentwicklung und Optimierung von konventionellen Flugmodellen und Nurflügeln ist wirklich eine interessante Sache, auch wenn unsere lieben ARF Modell"bauer" das gerne anders sehen. Gut, man darf ruhig anderer Ansicht sein. Aber spätestens, wenn das nächste nagelneue ARF Modell so fürchterlich fliegt, daß die Familienflasche Baldrian in weniger als einer Woche verbraucht ist, dann verspreche ich euch, werden wir uns hier wiedersehen. Bis dahin wünsche ich euch viel Erfolg beim Versuch, das Rentenalter zu erreichen.

Aerodesign
Dampf vasútmodell oldala
http://dampf.webmedia.hu/

Terepasztalomon készült képek. Az asztal mérete kb.3,5x2,5m, sarok jellegű. A vágányzat H0-ás Roco Line töltéses sinekből készült. Az asztal vezérlése digitális.

Dampf vasútmodell oldala
vimav
http://www.vimav.hu/

Modell, építés, média, börze, hasznos, digital ...

vimav
marTRAIN
http://www.martrain.hu/

Ezen az oldalon fényképek és leírások segítségével vasútmodellezésrõl szerzett tapasztalataimat kívánom az ezek iránt érdeklõdõkkel megosztani. Külön fejezetekre bontva láthatják a folyamatosan épülõ H0-ás méretû terepasztalomat, a jármûállományom, az irányitásra használt LENZ digital rendszert, valamint a Roco Alpinline 0m-es kerti vasutat is.

marTRAIN
Paksinuti vasútmodellező
http://www.paksinuti.hu/

Terepasztal, járművek, vasútépítés, dioráma, fotógaléria ...

Paksinuti vasútmodellező
Rolls-Royce veterán
http://www.katonadolog.hu/product/webaruhaz/MOD45/10Modellek-01Auto/Rolls-Ro ...

Rolls-Royce veterán autó modell. ... Vadászruházat; - - Modell Chatron · - -

Rolls-Royce veterán
RCmodell.wyw.hu
http://rcmodell.wyw.hu/

[Autómodell] [Autómodell pályák] [Fórumok] [Gyártók oldalai] [Helikopter] [Jet modellek] [Képek] [Külföldi modellező klubok] [Modell magazinok] [Modellezés külföldön] [Modellező boltok- Külföld] [Modellező boltok- Magyarország] [Modellező klubok- Magyarország] [Modellrepülő] [Németország] [Személyes honlapok] [Szervezetek] [Szoftverek, szimulátorok] [Tervezés] [WYW társoldalak] [Yacht]

RCmodell.wyw.hu
papertoys
http://www.papertoys.com/

Includes free paper foldup toys to print, color, fold, and glue.

papertoys
A magyar modellezés története
http://www.cavalloni.hu/kepeskonyv/mt01.htm

A modellezés szenvedélye egyidős az ember alkotó ösztönével. Ahogy az ember sorra megalkotta járműveit, úgy követte ezeket a közlekedés eszközeinek modellezése. Amikor az ember szellemi fejlődése elérte azt a fokot, hogy fizikai erejét meghaladó közlekedési eszközöket alkosson és ezek között létrehozta a jelenleg legfejlettebbet, a repülőszerkezetet, felhasználta a modellekkel végzett kísérleteket és bizonyításokat. A repülőgépek máig is klasszikusnak tekintett formáját, amely a szárny és az attól megfelelő távolságban levő iránysíkok elrendezésében valósul meg, gyakorlatilag a francia F. Pénaud 1872-ben végzett modellkísérletei bizonyították. Pénaudot tekintjük a repülőmodellezés ősatyjának, akinek a gumimotoros repülőmodelljéről készült rajzát minden jelentős szakkönyv azóta is ismerteti.

A magyar modellezés története
gerendaház építő játék
http://www.logivar.5mp.eu

LOGI-VÁR gerendaház építő játék alkatrészeit ugyan úgy tudják a gyerekek összeilleszteni mint ahogy az ácsok a valódi gerendákat. A fajáték nagyszámú építési variációval rendelkezik, így mindig valami új térbeli struktúra megalkotására lesz módjuk a kis palléroknak.

gerendaház építő játék
Cavalloni Club
http://www.cavalloni.hu/

A modellező szakkör 1963. szeptemberében alakult az akkori Úttörőházban Ez a szakkör az alapja a mai egyesületnek.

Cavalloni Club
Debrecen Városi Modellező Klub
http://www.dvmk.hu/

A magyar modellezés történetének első szakasza 1909-től 1925-ig tartott. Ebben az időszakban általában a modellezők - néhány egyesülettől eltekintve – egyénileg dolgoztak. 1925-től a Magyar Aero Szövetség előadásokkal, a középiskolai tanároknak tartott tanfolyamokkal, aerokörök felállításával igyekezett a modellezést szélesebb körben elterjeszteni. Ezt követően egymás után alakultak az országban a repülőmodellező körök.

Debrecen Városi Modellező Klub
Távirányítású motorok
http://www.rcbike.hu/

Rádió Távirányítású Modell Motorok Oldala. Motorok. Műhely. Cnc marás.

Távirányítású motorok
Méri Tamás oldala
http://www.mrtms.hu/

Ezen a honlapon szeretném bemutatni H0 méretarányú, folyamatosan bővülő modellgyűjteményemet, melynek gerincét a jelenkor magyar, illetve Magyarországra bejáró vonatainak kicsinyített másai képezik, valamint a dioráma- és terepasztalépítés folyamatát, a hozzájuk kapcsolódó digitális vezérlés kiépítésével együtt...

Méri Tamás oldala
albertmodell
http://albertmodell.wordpress.com/

Biztosan minden modellező emlékszik még a 90-es évek sanyarú kínálatára a hazai modellekkel kapcsolatosan. Szerencse no meg persze feneketlen pénztárca kellett, ha valami igazán magunkénak valót akartunk. Jogosan merülhet fel a kérdés: mit tudhatok én erről, hiszen még csak a 10. évemet tapostam és csak áhitozva néztem egy egy Kelet-Német modellt!? Hát így visszaemlékezve nem sokat, addig a pillanatig, amíg bele nem csöppentem a hazai vasútmodellezés javába, nem elevenítettem fel makettezői múltam és 2004-ben meg nem ismerkedtem Alberttel….

albertmodell
Papírrepülő hajtogatás
http://www.szitakoto.com/?q=node/653

A csatolt dokumentumban talalható a hajtogatás lépésről lépésre.

Papírrepülő hajtogatás
Középkori Városmakett
http://kiralyiseta.szekesfehervar.hu/index.php?pg=page_50192

A Középkori Székesfehérvár Makettjének telepítése a Rózsakert háromszög alakú területének északi részére kerül. A makett elhelyezkedése megfelel a valódi égtájaknak, tehát ugyanúgy van tájolva, mint a valóságban a város. Az épületek méretaránya 1:12,5 m, mely nem teszi lehetővé, hogy a korabeli utcákra be lehessen menni (ahhoz sokkal nagyobb méretarányban kellett volna tervezni, melyhez nem állt rendelkezésre elegendő terület)

Középkori Városmakett
Eiffel-torony gyufából
http://eiffel.fw.hu/

Már gyerekkorom óta érdekelt ez az építmény. A mérnöki munka egyik nagy csodájának tartom mind a mai napig. Persze ma már vannak nagyobb, szebb építmények, de nekem az Eiffel-torony a legszebb, legizgalmasabb. Az egészben a könnyedsége a legjobb, nagyon tetszik ahogy kialakították a szerkezet.

Eiffel-torony gyufából
Modellzone-Solymár
http://www.modellzone.unas.hu/

modellzone-Solymár - Unas Shop - WebÁruház, WebShop. ...

Modellzone-Solymár
3D Studio Max - modellező program
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_Studio_Max

A 3D Studio Max (melyet néha 3DS Max-nek, 3DS MAX-nek, 3ds Max-nek, 3ds MAX-nek vagy egyszerűen csak MAX-nek hívnak) egy 3 dimenziós modellező és animációs program, fejlesztője az Autodesk Media and Entertainment divíziója (korábban a divízió neve Discreet Logic, még korábban Kinetix volt). A MAX – gyakorlatilag – a jogutódja a 3D Studio for DOS-nak, de már Win32 platformon.

3D Studio Max - modellező program
3D modellezés - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_modellez%C3%A9s

A háromdimenziós számítógépes grafikában a 3D modellezés az a folyamat, amely matematikailag ábrázol tetszőleges háromdimenziós objektumot. A végeredményt 3D modellnek nevezzük. Ezt használni lehet kétdimenziós képként a renderelésnek nevezett eljárás segítségével, vagy lehet vele szimulálni fizikai jelenségeket is. Ezen kívül a modellt fizikailag is el lehet készíteni a megfelelő háromdimenziós nyomtató eszközökkel. A modellek lehetnek automatikusan generáltak, vagy manuálisan készítettek.

3D modellezés - Wikipédia
AutóModell Szalon
http://www.automodellszalon.hu/

Üzletünket 1991 õszén nyitottuk és azóta is kizárólag élethûen és méretarányosan kicsinyített autó- és motorkerékpár modelleket árusítunk felnõtt gyûjtõk részére. A közelmúltban költöztünk át egy lényegesen tágasabb, kényelmesebb helységbe, ahol immár 14 üvegezett és kivilágított vitrinben mutatjuk be állandóan változó kínálatunkat.

AutóModell Szalon
3 lóerős fenevadak
http://www.pto.hu/post/1/578

3 lóerős fenevadak, avagy hol tart ma az autómodellezés?

3 lóerős fenevadak
Herpa Miniaturmodelle
http://www.herpa.de/

Herpa Homepage - model cars and wings in scale 87, 43, 200, 400 and 500, highly detailed, for collectors and promotion purposes.

Herpa Miniaturmodelle
BBurago Spezial
http://www.modellautohomepage.de/burspez.htm

BBurago Aktuell Alles was es zu kaufen gibt. Eine bebilderte Liste aller aktuellen Basis-Modelle ... Modellautos.

BBurago Spezial
Szocialista modellautók
http://www.modellauto.hu/

Ezen az oldalon igyekszünk a szocialista autóipar remekeinek minél több modelljét összegyűjteni és bemutatni.

Szocialista modellautók
papercars
http://www.papercars.hu/

Az autók 100% kézimunkával készülnek. A karosszériát 90%-ban közönséges műszaki rajzlapból készítem, a kialakítás különleges technikával, saját, egyedi terveim alapján formálom meg.

papercars
Eligor
http://www.eligor.com/

Eligor : fabricant français de voitures miniatures, de véhicules de collection et de véhicules personnalisés à l'échelle 1/43eme : Renault, Peugeot, .

Eligor
Autómodell Kiállítás
http://www.duen.hu/foto.php?o=foto_resz&id=279

Autómodell Kiállítás. Versenyautók • Cégautók • Mindenféle autók ...

Autómodell Kiállítás
Megfakult múzeum
http://www.origo.hu/auto/20071202-csepel-autogyar-gyartorteneti-muzeum.html

Bár voltak későbbi próbálkozások, sőt most is működik autógyár hazánkban, az utolsó magyar autómárka a Csepel volt. Az egykori gyár telephelyén egyetlen teremben zsúfolódnak össze az emléktárgyak.

Megfakult múzeum
Italeri
http://www.italeri.com/

Az olasz Italeri cég a világ egyik legjelentősebb modell gyártója.

Italeri
Hubertus Viessmann Bt
http://gportal.hu/gindex.php?pg=7510430

Exkluzív kinálat gyüjtőknek, limitált modellek! Hubertus Viessmann Bt.

Hubertus Viessmann Bt
Ólomkatona, ólomkatonák
http://www.olomkatonak.hu/

Ólomkatona, ólomkatonák, lemezjáték, lemezjátékok és minden egyéb régi játékok adás-vétele, cseréje.

Ólomkatona, ólomkatonák
Ólomhuszár
http://olomhuszar.hu/

Már csak kilencet kell aludni, és teljes valójában megtekinthető a világ legnagyobb ólomkatonája. Igaz, most még csak építőipari szigetelőanyagból.

Ólomhuszár
replikashop
http://www.replikashop.hu/

Ólom, ón-és gyantából készült történelmi figurák nagy választéka.

replikashop
Limes Model
http://www.limesmodel.hu

Profi épületmodellező vállalkozás, egyedi termékfejlesztésű szemlélet, mindig a terv lényegét kihangsúlyozó arculat, technológia alkalmazása.

Limes Model
indohaz.hu
http://www.indohaz.hu/

Nagyvasút. Virtuális vasút. Városi vasút. Modellvasút. ...

indohaz.hu
terepasztal.hu
http://www.terepasztal.shp.hu/hpc/web.php?a=terepasztal

A Baranyai János Vasútbarát és Modellező Klub Veresegyház honlapja.

terepasztal.hu
Sylka Modellsport Kft
http://www.sylkamodell.hu/

Speciális, távvezérléssel mozgatott eszközök kiépítése (film trükkök, bábok mozgatása stb.) Speciális feladatra tervezett R/C modellek építése.

Sylka Modellsport Kft
Történelmi hajómodellek
http://www.sailboatmodel.info

Történelem formáló hajómodellek tervrajzainak letöltése és ezeknek a hajóknak a történetéről rövid leírás is található. Ha szükséged van egy méretezés átszámító programra, természetesen azt is megtalálod az oldalon. A galériában képek vannak a készülő illetve már az elkészült modellekről is. Továbbá a fórumon és a galériában ötleteket kaphatsz különböző gépek házilagos elkészítéséhez is.

Történelmi hajómodellek
Aerodesign
http://www.aerodesign.de/

Aerodynamik, Design, Auslegung, Konstruktion, Bau, Weiterentwicklung und Optimierung von konventionellen Flugmodellen und Nurflügeln ist wirklich eine interessante Sache, auch wenn unsere lieben ARF Modell"bauer" das gerne anders sehen. Gut, man darf ruhig anderer Ansicht sein. Aber spätestens, wenn das nächste nagelneue ARF Modell so fürchterlich fliegt, daß die Familienflasche Baldrian in weniger als einer Woche verbraucht ist, dann verspreche ich euch, werden wir uns hier wiedersehen. Bis dahin wünsche ich euch viel Erfolg beim Versuch, das Rentenalter zu erreichen.

Aerodesign
Dampf vasútmodell oldala
http://dampf.webmedia.hu/

Terepasztalomon készült képek. Az asztal mérete kb.3,5x2,5m, sarok jellegű. A vágányzat H0-ás Roco Line töltéses sinekből készült. Az asztal vezérlése digitális.

Dampf vasútmodell oldala
vimav
http://www.vimav.hu/

Modell, építés, média, börze, hasznos, digital ...

vimav
marTRAIN
http://www.martrain.hu/

Ezen az oldalon fényképek és leírások segítségével vasútmodellezésrõl szerzett tapasztalataimat kívánom az ezek iránt érdeklõdõkkel megosztani. Külön fejezetekre bontva láthatják a folyamatosan épülõ H0-ás méretû terepasztalomat, a jármûállományom, az irányitásra használt LENZ digital rendszert, valamint a Roco Alpinline 0m-es kerti vasutat is.

marTRAIN
Paksinuti vasútmodellező
http://www.paksinuti.hu/

Terepasztal, járművek, vasútépítés, dioráma, fotógaléria ...

Paksinuti vasútmodellező
Rolls-Royce veterán
http://www.katonadolog.hu/product/webaruhaz/MOD45/10Modellek-01Auto/Rolls-Ro ...

Rolls-Royce veterán autó modell. ... Vadászruházat; - - Modell Chatron · - -

Rolls-Royce veterán
RCmodell.wyw.hu
http://rcmodell.wyw.hu/

[Autómodell] [Autómodell pályák] [Fórumok] [Gyártók oldalai] [Helikopter] [Jet modellek] [Képek] [Külföldi modellező klubok] [Modell magazinok] [Modellezés külföldön] [Modellező boltok- Külföld] [Modellező boltok- Magyarország] [Modellező klubok- Magyarország] [Modellrepülő] [Németország] [Személyes honlapok] [Szervezetek] [Szoftverek, szimulátorok] [Tervezés] [WYW társoldalak] [Yacht]

RCmodell.wyw.hu
papertoys
http://www.papertoys.com/

Includes free paper foldup toys to print, color, fold, and glue.

papertoys
A magyar modellezés története
http://www.cavalloni.hu/kepeskonyv/mt01.htm

A modellezés szenvedélye egyidős az ember alkotó ösztönével. Ahogy az ember sorra megalkotta járműveit, úgy követte ezeket a közlekedés eszközeinek modellezése. Amikor az ember szellemi fejlődése elérte azt a fokot, hogy fizikai erejét meghaladó közlekedési eszközöket alkosson és ezek között létrehozta a jelenleg legfejlettebbet, a repülőszerkezetet, felhasználta a modellekkel végzett kísérleteket és bizonyításokat. A repülőgépek máig is klasszikusnak tekintett formáját, amely a szárny és az attól megfelelő távolságban levő iránysíkok elrendezésében valósul meg, gyakorlatilag a francia F. Pénaud 1872-ben végzett modellkísérletei bizonyították. Pénaudot tekintjük a repülőmodellezés ősatyjának, akinek a gumimotoros repülőmodelljéről készült rajzát minden jelentős szakkönyv azóta is ismerteti.

A magyar modellezés története
gerendaház építő játék
http://www.logivar.5mp.eu

LOGI-VÁR gerendaház építő játék alkatrészeit ugyan úgy tudják a gyerekek összeilleszteni mint ahogy az ácsok a valódi gerendákat. A fajáték nagyszámú építési variációval rendelkezik, így mindig valami új térbeli struktúra megalkotására lesz módjuk a kis palléroknak.

gerendaház építő játék
Cavalloni Club
http://www.cavalloni.hu/

A modellező szakkör 1963. szeptemberében alakult az akkori Úttörőházban Ez a szakkör az alapja a mai egyesületnek.

Cavalloni Club
Debrecen Városi Modellező Klub
http://www.dvmk.hu/

A magyar modellezés történetének első szakasza 1909-től 1925-ig tartott. Ebben az időszakban általában a modellezők - néhány egyesülettől eltekintve – egyénileg dolgoztak. 1925-től a Magyar Aero Szövetség előadásokkal, a középiskolai tanároknak tartott tanfolyamokkal, aerokörök felállításával igyekezett a modellezést szélesebb körben elterjeszteni. Ezt követően egymás után alakultak az országban a repülőmodellező körök.

Debrecen Városi Modellező Klub
Távirányítású motorok
http://www.rcbike.hu/

Rádió Távirányítású Modell Motorok Oldala. Motorok. Műhely. Cnc marás.

Távirányítású motorok
Méri Tamás oldala
http://www.mrtms.hu/

Ezen a honlapon szeretném bemutatni H0 méretarányú, folyamatosan bővülő modellgyűjteményemet, melynek gerincét a jelenkor magyar, illetve Magyarországra bejáró vonatainak kicsinyített másai képezik, valamint a dioráma- és terepasztalépítés folyamatát, a hozzájuk kapcsolódó digitális vezérlés kiépítésével együtt...

Méri Tamás oldala
albertmodell
http://albertmodell.wordpress.com/

Biztosan minden modellező emlékszik még a 90-es évek sanyarú kínálatára a hazai modellekkel kapcsolatosan. Szerencse no meg persze feneketlen pénztárca kellett, ha valami igazán magunkénak valót akartunk. Jogosan merülhet fel a kérdés: mit tudhatok én erről, hiszen még csak a 10. évemet tapostam és csak áhitozva néztem egy egy Kelet-Német modellt!? Hát így visszaemlékezve nem sokat, addig a pillanatig, amíg bele nem csöppentem a hazai vasútmodellezés javába, nem elevenítettem fel makettezői múltam és 2004-ben meg nem ismerkedtem Alberttel….

albertmodell
Papírrepülő hajtogatás
http://www.szitakoto.com/?q=node/653

A csatolt dokumentumban talalható a hajtogatás lépésről lépésre.

Papírrepülő hajtogatás
Középkori Városmakett
http://kiralyiseta.szekesfehervar.hu/index.php?pg=page_50192

A Középkori Székesfehérvár Makettjének telepítése a Rózsakert háromszög alakú területének északi részére kerül. A makett elhelyezkedése megfelel a valódi égtájaknak, tehát ugyanúgy van tájolva, mint a valóságban a város. Az épületek méretaránya 1:12,5 m, mely nem teszi lehetővé, hogy a korabeli utcákra be lehessen menni (ahhoz sokkal nagyobb méretarányban kellett volna tervezni, melyhez nem állt rendelkezésre elegendő terület)

Középkori Városmakett
Eiffel-torony gyufából
http://eiffel.fw.hu/

Már gyerekkorom óta érdekelt ez az építmény. A mérnöki munka egyik nagy csodájának tartom mind a mai napig. Persze ma már vannak nagyobb, szebb építmények, de nekem az Eiffel-torony a legszebb, legizgalmasabb. Az egészben a könnyedsége a legjobb, nagyon tetszik ahogy kialakították a szerkezet.

Eiffel-torony gyufából
Modellzone-Solymár
http://www.modellzone.unas.hu/

modellzone-Solymár - Unas Shop - WebÁruház, WebShop. ...

Modellzone-Solymár
3D Studio Max - modellező program
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_Studio_Max

A 3D Studio Max (melyet néha 3DS Max-nek, 3DS MAX-nek, 3ds Max-nek, 3ds MAX-nek vagy egyszerűen csak MAX-nek hívnak) egy 3 dimenziós modellező és animációs program, fejlesztője az Autodesk Media and Entertainment divíziója (korábban a divízió neve Discreet Logic, még korábban Kinetix volt). A MAX – gyakorlatilag – a jogutódja a 3D Studio for DOS-nak, de már Win32 platformon.

3D Studio Max - modellező program
3D modellezés - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/3D_modellez%C3%A9s

A háromdimenziós számítógépes grafikában a 3D modellezés az a folyamat, amely matematikailag ábrázol tetszőleges háromdimenziós objektumot. A végeredményt 3D modellnek nevezzük. Ezt használni lehet kétdimenziós képként a renderelésnek nevezett eljárás segítségével, vagy lehet vele szimulálni fizikai jelenségeket is. Ezen kívül a modellt fizikailag is el lehet készíteni a megfelelő háromdimenziós nyomtató eszközökkel. A modellek lehetnek automatikusan generáltak, vagy manuálisan készítettek.

3D modellezés - Wikipédia
AutóModell Szalon
http://www.automodellszalon.hu/

Üzletünket 1991 õszén nyitottuk és azóta is kizárólag élethûen és méretarányosan kicsinyített autó- és motorkerékpár modelleket árusítunk felnõtt gyûjtõk részére. A közelmúltban költöztünk át egy lényegesen tágasabb, kényelmesebb helységbe, ahol immár 14 üvegezett és kivilágított vitrinben mutatjuk be állandóan változó kínálatunkat.

AutóModell Szalon
3 lóerős fenevadak
http://www.pto.hu/post/1/578

3 lóerős fenevadak, avagy hol tart ma az autómodellezés?

3 lóerős fenevadak
Herpa Miniaturmodelle
http://www.herpa.de/

Herpa Homepage - model cars and wings in scale 87, 43, 200, 400 and 500, highly detailed, for collectors and promotion purposes.

Herpa Miniaturmodelle
BBurago Spezial
http://www.modellautohomepage.de/burspez.htm

BBurago Aktuell Alles was es zu kaufen gibt. Eine bebilderte Liste aller aktuellen Basis-Modelle ... Modellautos.

BBurago Spezial
Szocialista modellautók
http://www.modellauto.hu/

Ezen az oldalon igyekszünk a szocialista autóipar remekeinek minél több modelljét összegyűjteni és bemutatni.

Szocialista modellautók
papercars
http://www.papercars.hu/

Az autók 100% kézimunkával készülnek. A karosszériát 90%-ban közönséges műszaki rajzlapból készítem, a kialakítás különleges technikával, saját, egyedi terveim alapján formálom meg.

papercars
Eligor
http://www.eligor.com/

Eligor : fabricant français de voitures miniatures, de véhicules de collection et de véhicules personnalisés à l'échelle 1/43eme : Renault, Peugeot, .

Eligor
Autómodell Kiállítás
http://www.duen.hu/foto.php?o=foto_resz&id=279

Autómodell Kiállítás. Versenyautók • Cégautók • Mindenféle autók ...

Autómodell Kiállítás
Megfakult múzeum
http://www.origo.hu/auto/20071202-csepel-autogyar-gyartorteneti-muzeum.html

Bár voltak későbbi próbálkozások, sőt most is működik autógyár hazánkban, az utolsó magyar autómárka a Csepel volt. Az egykori gyár telephelyén egyetlen teremben zsúfolódnak össze az emléktárgyak.

Megfakult múzeum
Hirdetések
Oldal leírása
modellezes.wyw.hu: Modellezés katalógus. Modellező szervezetek, modellezőbolt. Repülőmodellezés, autómodell, vasútmodell, rcmodell, papírmakett, modellező versenyek, szerszámok, eszközök.
Gyűjteményünkben 245 válogatott modellezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 245 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21316