RC modellek > Modellezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: RC modellek > 12 weboldal. Kategória leírása: RC modellek árusítása, kis - és nagykereskedelme.
Szponzorált linkek
RC Autó, helikopter modell webáruház - Modell Expressz
http://www.modellexpressz.hu/

Nálunk megvásárolhatod a hazánkban kapható RC autók, helikopterek, repülők, vasútmodellek stb. nagy választékát. Választhatsz elektromos vagy robbanómotoros autók, tankok, sárkányok, különböző makettek közül is. A modelleken és maketteken kívül távirányítókat, kiegészítőket, használt modelleket és egyéb alkatrészeket is megtalálsz a webáruházunkban. Robbanómotoros és elektromos autók, helikopterek beállítása, szakszerű szervizelése, rövid határidővel!

RC Autó, helikopter modell webáruház - Modell Expressz
Dr. Borján József 2. honlapja
http://jborjan.uw.hu/

Ezen a honlapon anaglyph (térláttatós) képeimet, a zárttéri modellezéssel kapcsolatos szakirodalmat, zárttéri modellversenyeken készült fényképeket, mozgóképeket talál az érdeklõdõ látogató.

Dr. Borján József 2. honlapja
c-network.de
http://www.rc-network.de/magazin/startseite.html

RC Network das Magazin mit Tests, Berichten und Artikeln aus dem Modellbau. Fakten, News und Trends für den Modellbauer.

c-network.de
RC flight
http://rcflightsim.com/

Professional quality RC flight simulator for radio controlled planes and helicopters. ...

RC flight
francii
http://www.francii.hu/

R/C modellezés és számítástechnika Ez az oldal a két legkedvesebb hobbymról szól. A számítástechnikával már régebben kezdtem foglalkozni, de csakis a hardweres részével! Az R/C modellezés egy frissebb szerelem, de mint minden ilyen dolog, elsöprő erejű!

francii
RC modellirányítás ASTLAB
http://astlab.hu/rc/modells.html

A gagyimodell egyetlen küldetése a rádiók megbízhatósági tesztje egy valóságos irányítható modell segítségével.

RC modellirányítás ASTLAB
RcModell Blog
http://rcmodell.wordpress.com/

Rc modellezés a kezdetektől. Hogyan kezdtem modellezni. Modellezés buktatói, a modellezés szépsége, egy kezdő modellező szemszögéből.

RcModell Blog
Bevezetés az RC-repülőmodellezésbe
http://www.ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=2038

Köztudott, hogy a repülés bonyolult tevékenység, és ettől nem sokban különbözik az RC-s repülők irányítása sem. Itt nem két, hanem három dimenzióban mozog a jármű, és irányításához esetenként a légkör adottságait is fel kell használni, vagy ezeket állandó figyelemmel kísérve azonnal reagálni rájuk.

Bevezetés az RC-repülőmodellezésbe
Rc készletek
http://www.pacomodell.hu/rc-modell/repulomodell.php

Ezekben a készletekben minden benne van, ami a repítéshez szükséges: rádió adó-vevő, motor, szabályzó, akkumulátor, akku töltő, stb. A repülő rövid szerelés után máris repíthető. Ezek a készletek a kezdő modellezők számára is megfelelnek, de a tapasztaltabbaknak is ugyanolyan örömöt nyújtanak.

Rc készletek
Cen RC autók
http://www.rctuning.eu/?gclid=CPupt6zM95YCFQ9PtAoduFuSXg

5 lóerő, 7.7 cm3, 4 tárcsafék On-road: 117km/h, 3 differenciál.

Cen RC autók
Wikipédia cikk
http://hu.wikipedia.org/wiki/RC_modellezés

Az RC modellezés rövidítése a Remote Control (távirányítású) fogalomnak. A manapság használatos modellek többségét rádiós távirányítással vezérlik távolról, országonként engedélyezett frekvenciákon, több csatornán. Ezeket egy maximum 2 watt adóteljesítményű (Magyarországon max: 100 mW engedélyezett - engedélyeztetés nélkül) adóról irányítják és egy a modellben elhelyezett vevő fogadja a jeleket, hogy az egy szervomotorral irányítsa a modellt.

Wikipédia cikk
Távirányítós/RC
http://www.taviranyitos-rc.hu

Távirányítós/RC - tájékoztatás távirányítós autókról, hajókról, helikopterekről. Weboldalunk célja, hogy a - hazánkban is elérhető - modellgyártók távirányítós autóiról, hajóiról és helikoptereiről tájékoztatást, kis ízelítőt adjon látogatóinknak. A távirányítós autókról szóló leírásainkat főleg a Nikko Street Cars (utcai autók), Nikko EVO Pro széria és a Revell Control távirányítós autóiról készítettük. A Revell sokak számára már ismerősen cseng, elsősorban makettjeiről kerülhettünk kapcsolatba a cég nevével. Tekintse meg videóinkat, melyek a legtöbbet mondják el egy-egy autó tulajdonságairól, viselkedéséről!

Távirányítós/RC
Hirdetések
Oldal leírása
modellezes.wyw.hu: Modellezés katalógus. Modellező szervezetek, modellezőbolt. Repülőmodellezés, autómodell, vasútmodell, rcmodell, papírmakett, modellező versenyek, szerszámok, eszközök.
Gyűjteményünkben 245 válogatott modellezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 245 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21296